Annons

Klart med artistuppbådet till galan

Det ska inte bara delas ut priser till årets idrottare, eldsjälar och ledare på Landskrona Idrottsgala den 13 april. Gästerna kommer även att bjudas på en fullspäckad show av musik, humor och luftakrobatik.

Årets konferencier är ingen mindre än Måns Möller som de flesta nog känner igen som panelmedlem i Time Out, Cirkus Möller och som turnerande stand up komiker.
– Han får på scen sällskap av Jecko & Jessie, ett av de galnaste och roligaste paren jag träffat, berättar idrottsgalans projektledare Annika Borgelin.
– Jecko kommer nog många att känna igen som en av finalisterna i Talang 2011. Jessie är en världsartist på luftakrobatik och tillsammans har de under 7 års tid varit på Wallmans i Köpenhamn och stått för underhållningen. De har även varit runt på en mängd galor, däribland Fotbollsgalan och nu är det snart dags för Landskrona Idrottsgala.

Annons
 

– Farten och energin kommer Senza Showteam att stå för. I teamet ingår de bästa i branschen och vill publiken kan det bli en hel del sing-a-long!

Svante Karlsson och Jannike Stenlund är en duo som turnerat flitigt ihop sedan 2010 och kommer att bjuda galapubliken på några sköna nummer. Tillsammans har de även varit turnèsupport åt Dan Hylander på hans rikstäckande turnéer. Hösten 2010 släppte halmstadsångaren Svante Karlsson sitt fjärde soloalbum “Tro inte att du känner mig”, och från det blev den 80-talsnostalgiska singeln “Kommer aldrig mer igen” en uppmärksammad P4-hit i hela landet.
I sommar släpps Karlssons femte soloalbum – en dubbel-cd med låtar från hela karriären, samt med nyskrivet material.
Jannike Stenlund är även violinist i det malmöbaserade “balkanbandet” Apolonia och leadsångerska i popgruppen The Million.

Tillsammans kommer artisterna att skapa en fullspäckad galakväll med humor, starka känslor och en stor dos energi, avslutar Annika Borgelin.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser