Annons

Ny VD och ny styrelse för Linc

Linc-projektet som kommer att uppföras ute på företagsparken Kronan har fått en ny vd. Det är Erik Larsson, som närmast kommer från en tjänst som affärsutvecklare på LUIS och Ideon Innovation, som anställts.
Det är även nytt folk i projektets styrelse. Ordförande är Karin Wehlin, tidigare VD för Respiratorius, medgrundare av EQL Pharma och i dag VD för teknikbolaget BoMill i Lund.
Övriga ledamöter representerar de aktörer som tillsammans med Tillväxtverket gått in med totalt fem miljoner kronor i stiftelsen bakom planerna: Oatlys VD Jan Johansson, Santa Marias platschef Joakim Lundgren, Skåne-Möllans tidigare VD Sten Persson samt Lotta Törner, VD för Skånes Livsmedelsakademi. Landskrona kommun representeras av Peder Weibull, moderatpolitiker och ordförande i Invest in Landskrona.

Lincs första etapp ska stå klar för inflyttning på hösten 2013.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser