Annons

Skoldisco på Folkan

Under sportlovet kan stadens låg- och mellanstadieelever se framemot ett storslaget disco på Folkets hus.
Skoldiscot är ett resultat av föreningssamverkan mellan IM/Connecting LA, Cityidrotten och Landskrona Taekwondo Akademi.

Fredagen den 24 februari är dagen som danssugna ska pricka in i almanackan.
– Idén till discot har växt fram under en tid och är ett led i  vårt samarbete, säger Johan Berg eldsjäl i Landskrona Taekwondo Akademi.
– Vi träffas ofta i gemensamma projekt och diskuterar då om vad vi kan göra för Landskronas barn och ungdomar. Vi kom fram till att vi skulle testa att anordna skoldisco, som vänder sig till förskoleklassen upp till årskurs 6, berättar han och menar att den här typen discon lyser med sin frånvaro.
– Nu får barn från alla skolor möjlighet att träffas och lära känna varandra.

Annons
 

Discot för förskoleklassen till årskurs 2 kommer att vara mellan 17.00 – 19.00 och 20.00 – 22.00 är det öppet för årskurs 3-6.
 – Vi börjar med att anordna disco för låg- och mellanstadiet på vårvinterlovet.  Funkar det bra och är uppskattat från barnen så kör vi vidare för de lite större ungdomarna framöver, avslutar Johan Berg.

På plats under kvällen kommer det därför finnas personal från IM/Connecting LA, Cityidrotten, Landskrona Taekwondo Akademi och någon personal från Dammhagskolan. Föräldrar som vill är välkomna att stanna kvar på plats då det finns möjlighet till fika i ett separat rum.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser