Annons

Glädjebesked till RG-gymnaster

På torsdagen blev det klart vilka trupper som får tävla vid Nordiska Mästerskapen i rytmisk gymnastik i mars i Halmstad.

Torsby GF gick vidare som första trupp från Sverige och till juniorgymnasterna i Landskrona Kvinnliga GF kom också ett fantastiskt glädjande besked. Med tre 100-dels marginal och tre mot ett vunnet program mot konkurrenten GF Energo från Göteborg gick Landskrona flickorna vidare till NM.
– Flickorna känner sig verkligen glada och laddade att träna den sista perioden och att sedan få visa vad de går för på NM tillsammans med Josefine Olsson som skall tävla individuellt, säger Jenny Engdahl-Petersson.

Annons
 

Strax efter meddelandet från Svenska Gymnastikförbundet fick även LKGF ta emot en lycka till hälsning från GF Energo.
– Den värmde extra, avslutar den stolta tränaren.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser