Annons

Tung derbyförlust för Lejonet

Det blev en tung 3-4 förlust för Lejonet då Åstorp gästade Landskrona på söndagen. Lejonet fick chansen direkt i början av första att ta ledningen när Åstorp drog på sig tre utvisningar på raken, men man lyckades inte få in pucken. Det fick däremot Åstorp när Lejonet drog på sig fyra 2-minutersutvisningar i rad. Både 0-1 0ch 0-2 kom i boxplay.

Andra blev en jämnare period spelmässigt. Åstorp hann dock göra 0-3 innan Mattias Hermansson spräckte gästernas nolla. Det blev var sitt mål till innan perioden var slut.

Annons
 

I hela tredje perioden var det ett jagade för Lejonet som dock inte lyckades komma ifatt målmässigt. 3-4 kom 6.59. Lejonet tog ut målvakten med drygt två minuter kvar av perioden men trots att Åstorp drog på sig en utvisning med knappt en minut kvar av matchen så lyckades inte Landskronakillarna kvittera.

I och med förlusten har Lejonet ytterst små möjligheter att nå play off.

Resultat: 3-4 (0-2,2-2,1-0)

Målgörare: Lejonet: Mattias Hermansson 2 och Mikael Gath.
Åstorp: André Persson, Joakim Persson, Jimmie Bäckström och Daniel Johansson

Skott: 44-37

Utvisn. Lejonet 7 x 2min Åstorp 9 x 2min

Publik 134 pers.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser