Annons

Fotbollscup i Barcelona tack vare generöst flygbolag

En riktig solskenshistoria i Glumslöv fick sitt lyckliga slut igår. Det rör sig om P14-killarna i Glumslövs Fotbollsförening som under två års tid samlat ihop pengar till en fotbollsturnering som avgörs i Barcelona i april. Problemet var att det flygbolag som laget köpt biljetter av för 50 000 kronor gick i konkurs och fram till igår var det mycket ovisst om det skulle bli någon resa av.

Med medias hjälp har laget lyckats samla ihop nya pengar men till några flygbiljetter räckte dom inte. På tisdagen kontaktades killarnas tränare Jörgen Gierup av flygbolaget Norwegian. De hade följt Glumslövspojkarnas öden och erbjöd sig att bjuda på flygresan fram och tillbaka.

Annons
 

Pengarna som laget samlat in kommer att gå till en extra övernattning eftersom Norwegians plan mellan Barcelona och Köpenhamn går en dag senare än det som Spanair hade.

Läs mer om händelsen på lagets hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser