Annons

PAUS-underhållning i teaterrestaurangen

På lördagen arrangerar Kulturlabbet årets sista evenemang i teaterrestaurangen. På programmet finns ett flertal punkter som man valt att samla under namnet jul-PAUS-café.
– Den hotande julstressen pockar på uppmärksamhet. Det är då du ska unna dig och dina närmsta en paus i julstöket, säger Per Eriksson på Kulturlabbet.
I stället för de vanliga öppettiderna för lördagscafé kan man titta in mellan 12 och 18.
– Vi har musik och andra uppträdanden under hela eftermiddagen. Och det är som vanligt fri entré, berättar Per Eriksson.
– Serveringen är för dagen julinspirerad, avslöjar Jeanette Höljefors som är ordförande i Kulturlabbet.

För underhållningen under dagen står Lone Sharks, Cabare Mix och scenpoeten Nina Petersson. Dessutom kommer Jan Nilson att hålla i ett musikquiz. Mer information om arrangemanget hittar du på www.kulturlaboratoriet.se.

Annons
 

Mer julfirande
I ett pressmeddelande berättar Anna Rosenberg, projektledare för Landskrona Citysamverkan att det kommer att bli ett uppträde med årets lucior i Landskrona på söndag. Luciatåget kommer att sjunga i korsningen Östergatan/Järnvägsgatan klockan 15.45. Vidare kommer det att bjudas på en julmarknad i miniformat på Järnvägsgatan och vid Östergatan/Rådhustorget. På Rådhustorget erbjuds det även ponnyridning.


Cabare Mix gästar även de lördagens jul-PAUS-café.
Foto: Jeanette Höljefors


Nina Petersson har slagkraftiga och humoristiska texter i sin repertoar och blev mycket uppskattad på Lördagscaféet för snart ett år sedan. På lördagen kan du se henne igen.
Foto: Per Eriksson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser