Annons

Landskrona Idrottsgala fyller 5 år den 13 april 2012

Efter fyra lyckosamma och fantastiska år så har det blivit dags att höja ribban ytterligare i samband med 5-års jubiléet av Landskrona Idrottsgala. För visst blir det en Idrottsgala även kommande år.
– Jajamen, säger Gunnar Nilsson ordförande i LISA (Landskrona idrottsföreningars samorganisation).
– Vi hoppas och tror att uppslutningen 2012 blir den bästa någonsin. Det här börjar ju bli lite av en tradition och vi är otroligt glada över att få möjligheten att genomföra arrangemanget ännu en gång.

– Sedan vi startade med idrottsgalan för 5 år sedan har idrottslivet i staden fått ett rejält uppsving och framförallt roligt är det att se alla de som jobbar bakom kulisserna bli uppmärksammade.

Annons
 

För femte året i rad bjuds invånarna i staden in till en festlig kväll med idrotten i fokus. Och precis som i vanlig ordning väntar pompa och ståt, glitter och glamour och en helkväll där föreningarna i Landskrona och dess stjärnor och eldsjälar hyllas på ett magiskt sätt.
– Det känns fantastiskt kul att få fortsatt förtroende och att få arbeta tillsammands med LISA med något som betyder så mycket för Landskrona och dess idrottsliv, berättar Annika Borgelin från CA Event AB som är projektledare för Landskrona Idrottsgala 2012.

Vidare berättar hon att de just nu arbetar med att sätta grunden för hela galan vad gäller konferencier, underhållning och inramning av galakvällen.
Vi har en stor förhoppning att under femårsjubileumet kunna höja ribban ytterligare ett steg. Vi har fått positiv respons från tidigare års sponsorer och samarbetspartners som alla tycker att galan är av stor betydelse för Landskrona stad, berättar Annika Borgelin.

Syftet med de båda evenemangen är att hylla de lokala idrottspersoner som lägger ner sin tid och själ på idrotten samt att uppmärksamma det fantastiska föreningsliv och den bredd som finns i ”idrottsstaden” Landskrona.

Prisutdelningarna varvas med musik, underhållning och humor från scenen i idrottshallen. Genom åren har det varit olika teman på galan och i år är inget undantag – temat i år blir jubileum.

Liksom tidigare år kommer galan att hållas i Idrottshallen i Karlslund, som förvandlas till en galalokal. Galans höjdpunkt är givetvis prisutdelningarna då Landskronas främsta idrottspersoner, ungdomar, ledare, föreningar och lag under 2011 koras i olika kategorier.

Följande kategorier finns representerade under Landskrona Idrottsgala 2012:
Årets idrottsprofil, Årets manliga idrottare, Årets kvinnliga idrottare, Årets nykomling, Årets lag, Årets förening, Årets funktionär, Årets tränare, Årets eldsjäl, Årets Landskronaproffs samt Årets idrottare med funktionshinder.

Under kvällen kommer det dessutom att delas ut LISA´s Ledarkannan, Guldmedaljen och ungdomsstipendiater.
Biljetter till galan släpps i februari, det kommer att finnas möjlighet att köpa både en Galamiddag-biljett på parkett med tre rätters middag eller endast en Åskådarbiljett för att se showen.

Uppmaning till föreningarna
– Avslutningsvis vill jag passa på att uppmana föreningarna att skicka in sina nomineringar till Ledarkannan och Guldmedaljen senast den siste december. Dessutom är det på plats att påminna om nomineringarna för ungdomsstipendiaterna som vi vill ha in senast den 31 januari, säger Gunnar Nilsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser