Annons

Brutalt rån mot Dannys Corner

En okänd man rånade restaurangen Dannys Corner på Järnvägsgatan på lördagskvällen. Det var vid 21.20-tiden som rånaren tog sig in i den stängda restaurangen genom att slå en yxa genom ett fönster. Väl inne slog han med yxan i bland annat disken innan han gick in i köket där personalen befann sig. Rånaren tvingade till sig en okänd summa kontanter innan han försvann samma håll som han kom. Därefter tog han sin tillflykt norrut på Järnvägsgatan. Något senare hittade polisen en stulen bil på en parkering till Larvi koloniområde och i bilen fanns en del ting som sätts i samband med restaurangen. En teknisk undersökning av bilen kommer att genomföras. Något annat spår efter rånaren har inte polisen i dagsläget.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser