Annons

Missarna ställde till det för Falcons

Även den här helgen blev ett småländskt lag numret för stort för Falcons då Växjö vann med 4-2 i Arabypark Arena.

Det var ett tappert kämpande Falcons som stundom satte press på seriefavoriterna Vipers från Växjö. Återigen var det kylan och siktet i de avgörande lägena framför motståndarnas mål som inte var helt hundra.
– Faktum är att vi gör en riktigt bra match och både jag och killarna vet att om vi bara fortsätter kriga och stå upp så kommer även målen. Vi har det i oss men ska bara lossna för oss. Det handlar om tålamod och precision, säger Falcons tränaren Patric Johansson till klubbens hemsida.

Annons
 

Hemmalaget spräckte Daniel Linds nolla efter åtta spelade minuter men bara knappa två minuter senare spelade Björn Lundgren fram Stefan Zyszczak till kvitteringen. Därefter gick Vipers fram till 4-1 innan Falcons kunde reducera genom Fredrik Glans inför slutperioden.

Nu väntar bara en match i serien innan juluppehållet, det intressanta och lika viktiga hemmaderbyt mot Malmö FBC den 15 december.

Dessförinnan har Falcons åttondelsfinal i DM mot Gårdarike i Vellinge nu på onsdag.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser