Annons

Inför kampen om Skåne- Falcons stöder forskningen om Parkinson

Om exakt två veckor spelas det stora derbyt i Allsvenskans södra. Torsdagen 15 december kl 19.19 tar Landskrona Falcons mot Malmö FBC i det första skånska derbyt någonsin i Allsvenskan i innebandy. 

För Landskrona Falcons del så är det också en historisk kamp då man kommer att samla in pengar till välgörande ändamål, kampen mot Parkinsons sjukdom. Bland annat kommer samarbetspartnerns stödja med 1 kr/åskådare till Shaking Generation i kampen mot Parkinson. Björn Hellkvist, före detta tränare i Rögle i ishockey, kommer att hålla en föreläsning innan match till samarbetspartners. Björn Hellkvist står bakom Shaking Generation och är själv drabbad av sjukdomen Parkinson. 

Annons
 

Landskrona Falcons kommer även att ha en auktion på sina nya specialdesignade matchtröjor som Puma har skänkt till kampen mot Parkinson. Intäkterna från auktionen går oavkortat till Shaking Generation.

Så stöd oss i kampen om Skåne & kampen mot Parkinson! Tillsammans kan vi besegra allt! Var med och slå publikrekordet och samtidigt ge ett ovärderligt stöd i kampen mot Parkinson, skriver Falcons i ett pressmeddelande.

Shaking Generation samlar in pengar till forskning kring PS, och underordnar sig Svenska Parkinsonstiftelsen. De pengar som Shaking Generation drar in går oavkortat till forskning och utbildning kring PS vid ung ålder.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser