Annons

Hedersam förlust för Lejonet

Det var rena sjukstugan när Lejonet ställdes mot Lund Giants i den sista grundspelmatchen. Magsjuka i truppen gjorde att en spelare med rang gjorde comeback, nämligen Magnus Hermansson. Dessutom snörade assisterande tränare Mattias Nilsson på sig skridskorna denna afton.

Laget kämpade för varandra och visade en härlig kämparglöd och stort hjärta ute på rinken. Trots detta så räckte man inte till mot ett klart bättre Lund. Spelet var jämnt i första perioden som slutade 1-1.
I början av andra fick Lund straffslag som de gjorde mål på och sen var det Lund för nästan hela slanten. Lejonet missade ett par friläge i mitten av perioden men Lund som gjorde ytterligare ett mål innan perioden var slut var aldrig hotade. D
en sista tredjedelen av matchen präglades av dåligt spel och en hel del utvisningar

Annons
 

Resultat:1-5 (1-1,0-2,0-2)
Målgörare:
Lejonet: Mattias Nilsson
Lund: Joakim Näslund, Markus Gustavsson, August Wendt, Lucas Levay och Marcus Johnsson
Skott: 28-53
Utvisningar:
Lejonet 7 x 2 min 1 x 5 min
Lund: 8 x 2 min 1 x 5 min.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser