Annons

Misshandlad hoppade i fågeldamm

En man som misshandlades svårt på söndagskvällen var tvungen att hoppa i S:t Olovs sjö för att komma undan sina antagonister. Det började med att mannen som var på väg hem förföljdes av tre andra män i 20-30 årsåldern. Mannen kände sig hotad och började springa. De tre sprang då ifatt mannen och slog honom över ögat så att han föll till marken. Därefter stal de hans plånbok samt några smycken innan de fortsatte att misshandla honom. Mannen som uppgett att han fruktade för sitt liv lyckades slita sig loss och klättra över ett staket och hoppade i dammen varefter de tre gärningsmännen försvann från platsen. Mannen ådrog sig en svår skada i ena ögat och väntar på operation samt frakturer på bland annat revbenen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser