Annons

Internationellt efterlyst greps i Landskrona

På tisdagsförmiddagen fattade polisen misstankar mot en bil som färdades i Landskrona. Efter att på avstånd ha följt efter bilen beslutade man sig för att stoppa bilen. Bakom ratten satt en 36-årig man som det visade sig var internationellt efterlyst för dråp i Italien.
– Han har ett 21-årigt fängelsestraff att avtjäna i Italien som min gissning är att han kommer att utvisas ganska omgående, säger en av polismännen som var med om gripandet.
– Vi tyckte att han körde lite märkligt och misstänkte att det rörde sig om en drograttfylla och det var därför vi till slut beslutade oss för att stoppa honom. Att han var efterlyst hade vi ingen aning om.

Mannen greps klockan 09.15 och cirka fem timmar senare anhölls han på uppdrag av internationella åklagarkammaren.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser