Annons

Många sugna på Köpenhamn i juleskrud

Det är uppenbart populärt med båten till Köpenhamn. I förra veckans tävling som hade två tur- och returbiljetter i prispotten fick vi in hela 299 svar och den lyckliga vinnaren blev Magnus Persson.
– Va kul. Jag vinner aldrig annars, sade han då han hämtade priset på redaktionen.
– Jag är inte så mycket för tingel tangel så Tivoli hoppar jag nog över. Men jag har inte varit i Köpenhamn vid jultid tidigare så därför ska det bli extra kul. Jag tror att jag tar med en polare, säger Magnus Persson.

– Vad kul! Ja jag har räddat ett presentkort så jag kör gärna en omgång till i fall ni är med på det? säger Frida Friberg, marknadsansvarig på Ventrafiken när hon får höra talas om det stora intresset för tävlingen.

Annons
 

Klart vi är det Frida. Imorgon startar vi en ny tävling med samma pris i potten som Magnus Persson vann, det vill säga en vinnare får två tur- och returbiljetter till Köpenhamn.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser