Annons

Det händer på Pumphuset

Den nakna kocken känner de flesta till men för flertalet är den fallskärmshoppande kocken okänd.
– Så ska det inte vara, resonerade man i Borstahusens Museiförening och såg till att stanna i huset när det gällde att bjuda in kommande föredragshållare.

Det är nämligen Restaurang Pumphusets egen kock, Niclas Lundblad som tisdagen den 22 november klockan 19.00 säkert kommer att berätta en och annan makalös historia.
Niclas Lundblad har valt att leva livet fullt ut. Musikälskare, vagabond, entreprenör samt mac-nörd, fotograf och kock. Niclas tänker inte lämna tillbaks livet oanvänt. Som sig bör en kväll som denna, kommer restaurangen att serverar en specialmeny till rabatterat pris från kl 1730.

Annons
 

Alla som vill äta innan föredraget garanteras plats till föredraget.

Väl inne på ämnet Pumphuset noterar vi att det nu på på lördag den 19 november är återträff för ungdomskören Chorus Canorus.
– Drygt 50 gamla medlemmar har nappat på inbjudan och kommer till Pumphuset, berättar Marie Pettersson.

Kören, under ledning av Le-Roy Forslund, bildades 1968, men var som störst under 1970-talet. Chorus Canorus genomförde ett antal bejublade shower på Landskrona teater, större konserter i Sofia Albertina kyrka, oräkneliga luciaframträdanden inom Landskrona kommun och på Scarlettfärjorna, tävlade i England och Holland och utvecklade ett körutbyte med Josef Seliger Chor i Landskronas vänort Plochingen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser