Annons

Ett dussin sommarbilder

Samtidigt som kvicksilvret letat sig under nollan, bilen fått vinterdäck och mörkret lägrar sig utanför redaktionsfönstret redan vid 16-tiden kan det vara uppfriskande att minnas tillbaka på sommaren som gick. Nedan följer tolv härliga läsarbilder. Tack till alla er som skickar in läsarbilder till oss!


Tidigt i somras fann Bill Molin denna storfamiljen i vallgraven. En stolt andmamma och hennes 15 ällingar.

Annons
 


Anita Tikkanen var en av många landskronabor som glades åt veteranbussarna som under några dagar syntes på stadens gator. På bilden den danska veteranbussen plåtad vid stationen.


Sofie Turesson skickade tidig en hel bukett vår- och sommarblommor till oss. Här är några av dessa.


Sven-Ove Eriksson hade sällskap i trädgården.


Sofie Turesson bidrar med flest läsarbilder om än mest sparsam med kommentarer. – Sänder lite naturbilder som jag tagit, skrev hon och bifogade 19 bilder i mejlet. Denna gillade vi bäst i det paketet.


Maggan Rosenberg skickade oss en del bilder från Lill-Olas just innan badsäsongen drog igång på riktigt. Vi ser på hennes bryggbild och funderar kring hur det kommer att se ut nästa år när denna brygga kortats ner och en ny 225 meter lång byggs intill.


– Också ett ställe att bänka sig på!!, tycker Jonas Stoltz.


Stefan Svensson lyckades fånga en blixt vid det kraftiga åskovädret i början på juni. – Jag tror att den kanske slog ned i Saxtorpsskogen, berättar han som lyckades fånga bilden utan stativ och istället använde fönsterkarmen som stöd. Kraftfullt!


Jytte Sparre-Ulrich, var en stolt och glad mormor när hon följde Flickor00 i GW Landskrona till seger i OV Beachhandbollscup på Svenska Flaggans dag.
– Fantastiska tjejer, fantastiskt väder och fantastisk glädje!, var hennes kommentar då vi använde storyn till Planket.


Sofie Turesson tog gummibåten över till Ven och väl där knäppte hon veckans bild v24.


Det glädjer inte minst bildredaktören när Sofie Turesson går utanför blomstermotiven och varför inte som här finner ett spännande motiv från Borstahusens hamn.


Anita Tikkanens bild från Pumphuset får oss redan att längta efter nästa sommar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser