Annons

Landora trivs i Svalöv

För tredje året i rad stod BK Landoras P99:or på söndagen överst på prispallen i Svalövscupen. Laget bjöd genomgående på ett imponerande passningsspel i högt tempo varvat med flera individuella prestationer.
– I dag var vi ruskigt bra, medger lagets tränare Tomas Mårtensson.

Det var hög stämning och fullsatt i Svalövs idrottshall på söndagseftermiddagen när årets inomhusfotboll för 12-åringar avgjordes. Efter att ha gått segrande genom gruppspelet ställdes Landora mot Malmölaget Lilla Torg i semifinalen.

Annons
 

– Vi sätter gasen i botten och spelar bra fotboll på ett och två tillslag. Vi vinner kontrollerat med 4-1 och i finalen väntade den andra gruppsegraren, Fortuna.

– Vi brukar ha tuffa duster mot Rydebäckarna. Möjligen var det den nesliga 7-1 förlusten i serien tidigt i våras som satt kvar i huvudet hos killarna. För här var det verkligen full gas och ingen broms, säger Tomas Mårtensson som fick se sina killar ta en 3-0 ledning redan efter två spelade minuter.
– Vi var först på varje boll. Vi spelade på ett tillslag i princip hela matchen och alla levererade, säger tränaren nöjt efter att få se sitt manskap vinna finalen med hela 9-1.

Som en extra fjäder i hatten utsågs sedan lagets energiknippe och bollvirtuos, David Stenblom, till turneringens bästa spelare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser