Rotary fixar grillen i Ålabodarna

Söndagen den 4 september på Glumslövsdagen invigdes en unik publik utomhusgrill i Ålabodarna.
Som ett led i att göra en insats på hemmaplan har Landskrona Glumslöv Rotaryklubb bildat en arbetsgrupp för lokala projekt.
– Vi vill synas även på hemmaplan och inte bara i våra internationella projekt, säger klubbens president Jan Nimmermark.

Som ett första konkret resultat invigdes en unik permanent utomhusgrill, tillverkad av Ekeby Rostfria – Stainless, i Ålabodarna. Invigningen förrättades av Jan Nimmermark som liksom ordföranden i den lokala arbetsgruppen, Lennart Pettersson, hoppas att den ska bli till glädje för vandrare och badande under lång tid framöver. Grillen överlämnades till Landskrona stads representant Tom Sörensson, som informerade om stadens planer på att försköna grillplatsen med nya sittplatser men också på sikt att bygga en badbrygga vid platsen.  

Många Glumslövsbor passade på att prova grillen under eftermiddagen och åtgången på korv var stor.

Till arkivet