Annons

Läsarkommentarer om “Jack”

En del kommentarer från publik på plats på Citadellet i lördags har trillat in till oss på redaktionen. Här följer dessa:

Tarmvred och skalle-bank
Jag tror att det säkerligen var mer än EN blåsning vi åkte på, de hade inga riktiga ljudtekniker, istället hade de musse pigg och Janne lång-ben.
Nej det var inte Jack Nicholson, det kan man ju se nu klart och tydligt att det inte var. Fan vad man känner sig dum, stolt som en tupp var man.
Jag hade bilder i min kamera på Jack Nicholson!! I söndags så berömde jag hela konserten och var väldigt snäll i min bedömning om hur det hela hade skötts, för jag var glad och nöjd över att ovannämnda Hollywoodstjärna hade närvarat.
Vem den skyldiga är verkar vara en förbannad soppa att reda ut, men jag hoppas att den människan har tarmvred och en skalle-bank som får skalpen att resa sig. För saken är den, att man lurar bara inte folk på det sättet!!!!
Det roliga i kråksången är att pajasen som föreställde Jack ,han är faktiskt lite lik Joe Pesci. Var det kanske så att de skickade Joe Pesci istället för att Jacks dubbelgångare inte kunde komma? Som straff så borde de skyldiga få gå runt i Landskrona stad iklädda en ful HIF tröja och lyssna på ljudet av naglar som dras över en griffeltavla!!
Man kan ju tycka att jag är bra jävla trög om jag bestämmer mig för att gå på en konsert enbart för att se en gammal gubbe i slutet av föreställningen. Men nu är det ju så att denna gamla gubbe är en trefaldigt oscarbelönad skådespelare. Så det är inte vilken Ivar som helst på himmet, filmfantast är jag sedan långt tillbaka och av den anledningen ville jag självklart se Jack Nicholson Live!!

Annons
 

Man kan kanske även tycka att jag som cineast borde ha kunnat se att det inte var Nicholson. Jag hade mina tvivel ett tag, sedan tänkte jag. Men nej varför skulle de lura oss alla närvarande på en sådan sak?
Fan vad man var naiv!! Men man får ju likväl säga tack till de artister som var där så tack Tommy Körberg, Ebbot Lundberg Tomas Pettersson, Raymond Björling och Svenne Hedlund. Resten hade varit bättre på CD, kanske till och med bättre på vinyl eller kassett.

Jonas Arancic Englund

***

Antiklimax
Får man “tycka” fast man inte var på konserten?
Jag läste om kommande konserten och eventuellt besök av stjärnan Jack Nicholson. Samtidigt som jag tyckte det lät overkligt tänkte jag “why not”? Under har hänt förr, så varför inte nu i Sveriges vackraste sommarstad?
Citadellet dessutom! Säkert coolt för en världsstjärna att göra en udda grej på det stället. När han nu besökte dottern i Köpenhamn… Som sagt var jag inte på plats, kom hem och läste att IDOLEN verkligen varit i LA! Ja, Jack Nicholson ÄR en idol! “Here`s Johnny” i “The Shining” kan jag se inom mig när som helst. Sen “Gökboet” m.fl. filmer. Bra eller dåligt med lookalike? Ja, för dom som betalat för att, också, se Jack förstår jag att det var ett antiklimax att det var bluff.

Kerstin

***

Mår illa
Jag tycker att det är för jävligt av arrangörerna att medvetet lura sina gäster. Kan inte förstå varför man väljer att sätta in en look-alike för att dölja sina egna misstag, när man inte kunnat få dit de artister man lovat. De hade helt enkelt kunnat säga att Jack Nicholson fått förhinder, att han valt att skita i det, eller att det hela bara var ett rykte från första början. Då hade jag, och säkert många med mig, sluppit att känna sig lurade. Vad jag dessutom hade sluppit, var att lägga pengar på en spelning jag i annat fall prioriterat bort. Det är två stora spelningar som äger rum på citadellet i sommar, och då jag och min sambo kommit underfund med att ekonomin bara klarar en utav dem så valde vi sommarrocken. Detta enbart för att vi är stora fans av Jack Nicholson. Vi är INTE fans av look-alikes, i alla fall när man som arrangör låtsas att det är den “riktiga” personen.
 
Jag kommer aldrig mer att gå på ett evenemang som drivs av Landskrona Riksteaterförening och jag kommer aldrig mer att gå på nån jäkla Cadillac band spelning. Jag hoppas verkligen att någon stämmer arrangörerna för falsk marknadsföring och att de tvingas betala tillbaka pengarna till de som betalat för att se sin idol. Det här handlar inte om att man sätter in nån dålig Elviskopia för att det är en kul grej, det här handlar om arrangörer som hoppats på att lura sina gäster för att kunna dölja sina misstag.
Jag mår fan illa!

Klara

***

Trist
Har inga direkta kommentarer när det gäller “Jack”.
 Men däremot var det mycket dålig ljudkvalité.
Det var många på gräset som klagade, man kunde
knappt höra vad och vem som sjöng.
 Trist när man betalar nästan 500:- för biljetten!!!!

Hälsningar
Helena

***

Amatörmässigt
Anser att hela arrangemanget tyvärr var tämligen amatörmässigt.
Inget ”program” eller information när de olika artisterna förväntades uppträda (och själva tycktes vissa artister inte veta vem de andra var) ?
Att sedan tillåta obegränsat med medhavda drycker, men inte tillåta på stället inköpta drycker att ”lämna tältet” var mycket märkligt och besynnerligt.
Missade av den anledningen ”Jack”.
En stor besvikelse, framförallt i förhållande till Winnerbäck konserten i fjol.

Med vänlig hälsning
Per-Olle Olsson

***

Inte kul!
Jag tycker inte detta var någon kul grej. Förstår överhuvud taget inte vad det skulle vara bra för att ha honom där, och så kommer det en kopia 🙁

mvh
Rose Jacobsen

***

Uselt ljud
Vi var på konserten i lördags, jättetrevligt arrangemang men en del frågetecken kom under kvällen, bla:
 
Varför var det så katastrofalt dåligt ljud? Trots många som gick fram och påpekade detta så var ljudet under all kritik, trist när man är på konsert.
 
På hemsidan 11juni.se framgår det klart och tydligt att medhavda stolar ej fick tas med, det fanns MASSOR av stolar…ej heller husdjur fick medtagas, minst 4 såg jag i alla fall (rör mig inte ett dugg eftersom jag har hund själv) bara det att reglerna de själva satt upp efterföljdes inte. Hade vi vetat detta hade vi också tagit stolar med oss.

Jättemånga duktiga artister som kom och uppträdde för oss i publiken men det var faktiskt FÖR många…de riktigt stora fick bara sjunga ett par låtar sen kom nästa upp…hade varit bättre med färre artister som fått sjunga mer.
 
Det stora skämtet var så klart “Jack”…är vi inte vuxna människor som betalt för en konsert…att dra upp en look-a-like är patetiskt…faktiskt…
 
Sist men inte minst så är vi irriterade över biljettförsäljningen…vi var fyra stycken som betalade 475 kr/person…pga sviktande biljettförsäljning kunde vi få köpa dom för 300 kr/person…aldrig mer ska vi köpa biljetter innan, många pengar vi förlorade där, urdåligt!!
 
Vädret var kanon, sällskapet också, det är den stora behållningen denna kväll, tror Landskrona riksteaterförening ska hålla sig till just det…teater.

Hälsningar
Katarina med sällskap

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser