Annons

Förskolor köpte in Christianiacyklar

På Sandvångens och Tegskiftets förskolor har man bestämt sig för att komma ut mer med barnen. Därför har man köpt in cyklar med plats för barnen i en låda framtill på fordonet.
– Vi firade rent av inköpet. Vi samlades alla ute på gröningen vid Tegskiftets Förskola, där det klipptes band och sjöngs sånger om cykeln samt att vi firade med glass och tog en åktur i Christianiacyklarna med alla barnen, säger förskolelärare Niklas Landgren.
I samband med invigningen hade även rektor Pia Nordin med sig presenter i form av hjälmar till personalen med Landskrona Bois klubbmärke men även barnen kommer naturligtvis att bära hjälm. Det är en lokal cykelhandlare som har sponsrat med hjälmar till barnen.
– Satsningen på detta kommer att ge barnen många upplevelser under sina cykelutfärder runt om i staden. Ibland har vi kanske ett bestämt mål med utfärden medan vi andra gånger bara vill ha vill ha friheten att cykla runt i lugn takt och se oss omkring, vilket kommer att skapa många underbara tillfällen och pratstunder tillsammans med barnen, säger Niklas Landgren.
– Trots att vi bara har hunnit ha cyklarna några dagar så har de redan blivit omåttligt populära och redan nu känner vi att de kommer att utnyttjas till max. Och vi är stolta över att vara de första förskolorna i Landskrona stad som inför detta och hoppas att andra hänger på.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser