Annons

Kulturskolan ställer till med jazzkväll

Imorgon, fredag, är det dags för Kulturskolans jazzkväll på Teaterrestaurangen. Arrangemanget genomförs för fjärde året i rad och som vanligt får ett par unga ensembler visa upp sina talanger. Vid årets upplaga framträder det blåsbaserade bandet Fire från Höörs kulturskola. Landskrona representeras av Anton Krutov & Albin Olsson band. Dessutom kommer kvällen att gästas av fem sångelever från Kulturskolan i Landskrona.
– Det har varit lite marigt att få ihop årets arrangemang då vi befinner oss i en generationsväxling när det gäller jazzmusiker, säger Peter Cemjack som är producent på Kulturskolan.
– Då vi tycker det är viktigt att hålla liv i jazzkvällstraditionen så hade nöden ingen lag. Därför vände vi oss till Krutov och Olsson som är våra tidigare elever men idag studerar på Helenholms gymnasium i Malmö respektive Mega musik i Helsingborg. De tände på idén och kommer att backas upp av mig själv på gitarr, Pinge Persson på trummor och Hans-Inge Magnusson på keyboard, avslutar Cemjack.

Kvällens varierande program kommer att bjuda publiken på swing, jazzballader, blues, pop, soul, latin mm. Kvällen är öppen för alla och börjar kl.18.30.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser