Annons

Omval för hela slanten hos FLIS

Föreningen Landskroniter i Stockholm (FLIS) hade sitt årsmöte i onsdags kväll på Restaurang Backstugan i Gamla Filmstaden i Solna med en grupp intresserade medlemmar.
Styrelsen valdes om i sin helhet, vilket bland annat innebär att Bibbi Andersson fortfarande är ordförande. Årsavgiften är endast 200 kronor och fortsätter att vara så även 2011.
Bland de saker som diskuterads av mötet fanns frågan om Årets Landskronit, en utnämning som legat på is på grund av svag ekonomi i FLIS. Men ambitionen finns att någon lämplig person ska kunna utnämnas till hösten. På den sociala sidan bestämdes att medlemmar ska gå tillsammans med BoIS Fraktion Stockholm och se BoIS spela bortamatch mot Hammarby på Söderstadion den 18 april. Även uppvärmningen före matchen blir gemensam. Ett guidat besök på Hallwylska Palatset i Stockholm står också på programmet under våren – sommaren.
Mötet avslutades med en klurig Landskronafrågesport, ledd och sammansatt av Ulf Aulin. Frågorna pendlade mellan Selma Lagerlöf, Justus Tranchell, Böttschers kafé och Hårleman (som ritade Sofia Albertina kyrka). Vinnare blev damtrion Anneli Olsson, Christina Johannisson och Sibyl Fällström, som visste mer än övriga deltagande om BoIS prissättning på biljetter och abonnemang inför fotbollssäsongen 2011.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser