Annons

Framgångar för LKGF på hemmaplan

I helgen arrangerade Landskrona Kvinnliga GF en internationell tävling i Rytmisk Gymnastik i Glumslövs IH. Tävlande från Danmark, Polen, Serbien och Sverige fanns på plats och gjorde upp i sex olika kategorier under dagen.

Först ut var klassen “Baby” där Meja Engdahl-Petersson, LKGF gjorde en stark insats i sitt fristående och blev silvermedaljör. Trea kom Julia Olsson och fyra Maja Anthonsen båda LKGF.
I klassen Youth lyckades Doruntina Goxhuli från Landskrona klämma in sig på en delad tredjeplats efter ett mycket bra fristående och ett hopprepsprogram med lite små missar. Övriga placeringar för LKGF-gymnaster i denna klass var Wilma Mårtensson (11) Olivia Kristensson-Nilsson (12) och Anna Lindahl (13).
I Pre Junior tog Josefine Olsson LKGF hand om guldet efter ett mycket bra tunnbandsprogram och ett lite mindre lyckat bandprogram. Tvåa blev Emma Lindahl och trea Erika Gustafsson efter godkända insatser i båda sina program. Odina Linderos hamnade på sjätteplats.
Isabelle Risberg från LKGF blev nionde gymnast i klassen Juniors efter väl genomförda program i boll och band.
Två Landskronagymnaster deltog i Seniorsklassen och Emma Sandell lyckades ta en meriterande andraplats efter Serbiens förstarankade Tijana Krsmanovic. Emma gjorde en bra insats i boll och var etta i den grenen. Claudia Gunnarsson blev sjua efter en stabil insats i sin tre grenar.
Sista klassen på tävlingsdagen var Duo. Denna kategori vanns av Nevis RG med Anna Lindahl och Odina Linderos för LKGF på andra plats. Charmtrollen Julia Olsson och Meja Engdahl-Petersson tog hand om bronset.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser