Annons

Fastighetsboxarna blir allt vanligare

Med installationen av fastighetsboxar i bostadsrättsförening Helgebröten på Enoch Thulins väg bröt Sverige 25-procentsvallen beträffande den andel hushåll i flerfamiljshus som får sin post via en speciell postbox istället för via brevinkastet.
I början av februari fick brf Helgebröten, som omfattar 128 lägenheter i två åttavåningshus med vardera tre uppgångar, sina boxar installerade.
– I samband med att vi genomförde en omfattande renovering blev det ett naturligt steg för oss att även installera boxarna. Förutom att det ökar säkerheten och möjligheten för våra boende att ta emot större försändelser, är de en social träffpunkt för de boende, säger Gert Alexandersson, ordförande HSB Brf Helgebröten i Landskrona.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser