Annons

Dags att läsa vidare

Idag får de studerande på Allvar Gullstrandgymnasietbjuds möjlighet att möta högskola, universitet och yrkeshögskola.
Det börjar bli hög tid för avgångseleverna på gymnasiet att välja om de vill studera vidare och i sådana fall var de vill studera. Allvar Gullstrandgymnasiets studie- och yrkesvägledare har bjudit in ett antal utbildningsanordnare till skolan. Alla avgångselever får en möjlighet att personligen prata med och få information om flera av de skolor de kan söka till efter gymnasiet. Det är både högskola, universitet och yrkeshögskola som är representerade.
– Detta tillfälle ger eleverna en fantastisk möjlighet att verkligen kunna prata med och ställa de frågor de har till de olika utbildningsanordnarna före de gör sitt val till vidare studier, säger studie- och yrkesvägledare Annika Carlson.

Följande utbildningsanordnare finns på plats på Allvar Gullstrandgymnasiet
idag klockan 9.00 – 13.00:

Annons
 

Akademi Båstad
LTH samt Campus Helsingborg
Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm
Högskolan för lärande och kommunikation, Jönköping
Lunds Universitet
Malmö Högskola
Linköpings Universitet
Blekinge Tekniska Högskola
Lantmäteriet
Kristianstad Högskola
Competensum, Ängelholm
EC Utbildning AB, Helsingborg
Yrkeshögskolan, Landskrona

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser