Annons

Guld till Marcus Olsson

På februaricupen i kickboxning som avgjordes i Eskilstuna i helgen hade Landskrona en fighter uppe i ringen. Marcus Olsson som tävlar i viktklassen -69kg imponerade stort och vann sin viktklass. Marcus var lite trevande i starten av sin första match men det släppte ganska fort och sedan var det inget som kunde stoppa honom.
– Marcus har utvecklats väldigt mycket den senaste tiden, han är strategisk och säker i ringen trots att han inte har så väldigt mycket rutin. Så jag tror att framgångarna kommer avlösa varandra för denna duktiga Landskronakickboxare, säger huvudtränare Tony Berglund.

Marcus är även aktuell inför den årliga landskampen mot Danmark som i år avgörs i Birkerød utanför Köpenhamn.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser