Annons

Årets första Rockville

I lördagskväll körde årets första Rockville LA på Tages igång. Det bjöds på blandad rockmusik och trevlig stämning. Kvällen invigdes med det countryinfluerade rockbandet Lonesharks för att sedan följas upp av fjolårets vinnare av företagsrocken Captain Bob and the Good Ship Venus, som spelade sin 70- och 80-tal inspirerade rockmusik. Arrangemanget avslutades med Växjöbandet Soulcreek som är betydligt yngre än medlemmarna i de andra två banden. Trots det levererade de svängig rock n roll som vilket rutinerat band som helst.
– Det var en väldigt trevligt kväll, med okej mycket folk. Kunde kanske varit lite fler, men jag är nöjd, säger Joakim Hansson som är en initiativtagarna till arrangemanget.

Joakim Hansson uppger att nästa Rockville LA förmodligen kommer att äga rum i slutet av mars. Vilka band som kommer att uppträda då vill han dock inte ge bort än.

Annons
 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser