Jakten mot toppen fortsätter

Landskrona Falcons ligger tvåa i södra allsvenskan. En tabell som Landskrona Falcons emellertid toppar är publiksnittet i serien. Med ett publiksnitt på 513 toppar Falcons publikligan i den södra Allsvenskan. Växjö ligger på andra plats med ett snitt på 487 och serieledande Jönköping trea med ett snitt på 476.
– Jag är ganska nöjd med det, även om det kan bli mycket bättre
, säger Petri Manu, sportchef i Landskrona Falcons

Bäst i Allsvenskan Norra är Granlo med finfina publiksnittet 808. Tvåa i den norra serien är Visby med ett snitt på 614.
Landskrona Falcons publiksnitt lär öka då serieledande Jönköping kommer på besök 26/2 och där man räknar med en publiksiffra på över 1000 personer, vid ren seriefinal.
Men redan på söndag kan Falcons bättra på siffrorna när Färjestaden gästar idrottshallen på söndag. Vinst där är i det närmaste ett måste för att bibehålla spänningen i serien. Matchen börjar klockan 16.16.

Till arkivet