Annons

Blixt och dunder i VärmlandFalcons upp i serieledning

Det var ett gäng nöjda Falconsspelare som tog bussen hem från Värmland i lördags. Skoghall hade besegrats med 9-4 samtidigt som suveräna Jönköping gick på pumpen mot Lindås. Segern tar Falcons upp i serietopp, skuggade av en smålandsduon bestående av Jönköping och Växjö.

Hemmalaget Skoghall hängde inte med när Falcons trampade gasen i botten och gick ifrån till en 4-0 ledning i den första perioden. Falcons hade därefter bra kontroll på matchen och Tobias Blixt svarade för hela fyra mål dessutom lyckades Alexander  Nede åter näta med sin  patenterade zorrostraff.

Annons
 

Övriga Falcons mål gjordes av Fredrik Glans, Anders Lindberg  och Nicklas Lidholm (2).
På lördag är det upp till bevis för Falcons då just fjärdeplacerade Lindås kommer besök i Landskrona idrottshall. Nersläpp klockan 16.16.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser