Annons

Tjuvar lämnade kassaskåp

På onsdagen stals två kassaskåp på olika platser i Landskrona men vid båda tillfällena lämnade tjuvarna skåpen ouppbrutna.
Två personer bröt sig in i på Bronsängens förskola genom att krossa en ruta vid entrédörren. De bröt sedan upp ett skåp och försökte stjäla med sig ett kassaskåp som fanns på platsen. Larmet hade dock gått och den väktare som kom dit skrämde tjuvarna som fann för gott att slänga de 60 kilo tunga kassaskåpet ifrån sig 40 meter utanför lokalen.
Inbrott nummer tv inträffade på Kalendergatan där tjuvar tagit sig in genom att klättra upp på ett garagetak och bryta upp ett fönster. Polisen kunde följa spår i snön från platsen och dessa ledde till ett kassaskåp som tjuvarna ej lyckats öppna. polisen fann dessutom en femhundrakronorssedel som tjuvarna tappat.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser