Annons

Klubbfolket får fint kollektivbesök

I morgon gästas Tages av ett av landets hetaste DJ-kollektiv.
Southside House Collective är ett samarbete mellan iTod, Junior & J.J.
– De har figurerat nästan ett helt år på den officiella Svenska Danslistan med låtar som Six feet under, I can lead your mind och remixen på sommarplågan Kato – Turn the ligths off, meddelar Niclas Lundblad på Tages.
Och tar man en titt på den senaste Absolut Dance ligger de på första skivan med duvungar som Axwell och David Guetta – som de dessutom har varit warm-up akt till.
Det är inte svårt att se fram emot denna kväll – att ha grabbar på scen med otal skivframgångar och rutinerade Dj’s som lirat före och efter David Guetta, Axwell, Benny Benassi, Felix the Housecat och Fedde Le grand, vilket inte vem som helst får göra – känns för oss som ett riktigt spännande event i Jul-stöket, avslutar Niclas och redaktionens mer bredbenta rockgubbar fattar inte mycket men det gör säkert ni kära läsare.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser