Annons

Tillslag mot langare

Strax innan klockan 19 på lördagskvällen gjorde polisen i Landskrona ett större tillslag mot en 31-årig man som under en tid varit misstänkt för olaga alkoholförsäljning. Polisen grep mannen då han skulle sälja till en annan person och fann då att bagageluckan i hans bil var fylld med ölflak. Efter gripandet genomfördes en husrannsakan i 31-åringens hem och även där hittade man en större mängd öl samt ett tiotal flaskor vodka.
Mannen som även har en tidigare anmälan mot sig för samma brott sitter nu anhållen och med största sannolikhet kommer han även att häktas.
– Enligt de signaler vi fått så rör det sig om en kille som sålt ganska mycket. Vi har nu ett digert förhörsarbete framför oss där företrädesvis ungdomar kommer att höras, säger förundersökningsledare Roland Friberg på Landskronapolisen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser