Annons

Biorånare tappade bytet

Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen rånades Bio Maxim av en knivbeväpnad man i 20-25 årsåldern. Rånaren som delvis var maskerad hade en kökskniv i handen passade på att springa in och slita ut en låda vid kassan medan en ur personalen befann sig en bit från luckan. Det är dock oklart hur mycket rånaren fick med sig. Mannen som jobbar på bion kastade ett bord och en stol efter rånaren som då tappade såväl kniv som låda.
– När lådan åkte i golvet trillade pengarna ut. Rånaren böjde sig ner i farten och greppade efter pengar men jag tror bara att han fick en sedel med sig, säger kassören som jagade efter rånaren ut på gatan.
– I och med att han tappade kniven så sprang jag efter. Han försvann in i en trappa snett över gatan men hann stänga dörren innan jag kom i fatt. Därefter sprang han troligtvis över gården och ut på Nygatan och försvann.

Polisen sökte efter rånaren med hund på platsen men något gripande har ännu inte ägt rum.
– Man kan ju fråga sig hur mycket killen som rånade oss trodde han skulle komma över. Vi har aldrig så mycket i kontanter att det är lönt att riskera att åka fast, funderar kassören.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser