Annons

Falcons föll snöpligt

Länge såg det ut som att Falcons skulle ta full pott i den tidiga seriefinalen mot Jönköping. Men smålänningarnas Johan Andersson ville något annat. Jönköpingsstjärnan låg bakom det mesta i slutet av matchen då hemmalaget gick från 2-4 till 4-4. Kvitteringen inskjuten med endast 49 sekunder kvar på matchuret. En minut in i sudden avgjorde sedan Johan Andersson hela tillställningen och fick en majoritet av de 723 åskådarna att jubla som om de redan vunnit serien. På det hela taget en mycket välspelad match som alltså bjöd på en stor portion dramatik och där de båda målvakterna visad att ”gammal är äldst” när de svarade för flera briljanta räddningar.

Matchen sändes förövrigt ”Live” över nätet något som Falcons ska ha en stor eloge för då sändningen höll hög kvalité med tanke på resurserna man hade till sitt förfogande. Redan på lördag är det dags igen och förhoppningsvis är Falcons då tillbaka i vinnarspåret när man tar sig an Växjö i Landskrona idrottshall klockan klockan 16:16.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser