Annons

Bra placeringar av LKGF

I helgen avgjordes Götalandsmästerskapen i Rytmisk Gymnastik i Glumslövs Idrottshall. I trupp kom Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening LKGF tvåa, samma placering som Landskronagymnasterna Odina Linderos fick i duo. Ungdomsklassen individuellt vanns av Josefine Olsson från LKGF.
– Josse gjorde ett bra och stabilt intryck i fristående, men hade lite onödiga missar i repet. Det avslutande tunnbandsprogrammet var också ganska bra, säger Jenny Engdahl-Petersson som var domare.

LKGFs Emma Lindahl gjorde tre jämna framträdande i sina program och blev femma, Erika Gustafsson sjua och Doruntina Goxhuli nummer tio i den hårda konkurrensen.
Seniorerna var sist ut på golvet denna dag. Glädjande med Landskronaögon sett var att Emma Sandell från LKGF ännu en gång höll nerverna i styr och tog hem silvermedaljen. Wiktoria Matulaniec gjorde även hon en jämn tävling och blev bronsmedaljör.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser