Annons

Nytt musikprojekt

Nu kör Fält & Fritid igång ett musikprojekt vid namn meLAdi. Projektet ska pågå från november i år till sommaren 2011. Syftet är att få fler ungdomar i Landskrona Stad att börja spela i band tillsammans.
På Ungdomshuset NOVA finns både en fin replokal och inspelningsstudio. Tanken är också att projektet ska stimulera ungdomars eget skapande. Musik är en fantastisk uttrycksform, och även ett bra sätt för människor att mötas, säger Linnéa Renholm Persson som är projektledare tillsammans med Janne Gripstedt.
– Vi vet att det finns massor av unga människor i vår stad som är intresserade av musik, och gärna vill spela i band. meLAdi ska fungera som en språngbräda för att komma igång.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser