Annons

Taekwondofighters till Kroatien

Om en dryg vecka reser David Dragisic och Emil Basic från Landskrona Taekwondo Akademi tillsammans med sin tränare Johan Berg till Kroatiens huvudstad Zagreb för att deltaga i Croatia Open, en A-klass tävling för Junior och Seniorer.
– När vi åker på A-klass tävlingar utanför Sverige så ger dom högre rankingpoäng än de nationella tävlingarna. Dessutom får utövarna bättre motstånd och rutin när vi kör internationella tävlingar, säger Johan Berg. Förutom tävlingen i Kroatien väntar French Open i Paris samt SM i Göteborg i höst och vinter.

Nyligen gjorde klubbens yngre talanger upp om klubbmästerskapet i kategorierna minior och kadett/junior. Titeln som klubbmästare för miniorer 2010 tog Gabriel Berg hem och bästa kadett/junior blev Filip Dikmen. Nästa tävling för de yngsta går av stapeln i Malmö den 13 november då Gripen-Cup avgörs.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser