Annons

Skoj med fotboll på IP

På fotbollsplanerna runt Idrottsplatsen och Gullstrandsskolan bjuds det på lördag på fotboll och lite mer därtill.
BK Landora fortsätter satsningen på den årligen återkommande Landoradagen som denna gång lockar med  bakluckeloppis, hoppeborg, brandkåren, straffläggning, lotteri med fina priser samt matservering. Därtill spelar ett par av föreningens lag matcher.
Arrangemanget pågår mellan 10-16.

För den fotbollsintresserade anordnar Nattvandrarna, Hyresgästföreningen, Fält och Fritids-gruppen och Landskronahem samma dag en fotbollsturnering för alla åldrar vid fotbollsplanerna bakom Gullstrandskolan.
– Alla över 7 år är välkomna att ställa upp, hälsar Axel Halje på Fält & Fritid.
Turneringen pågår 11-17.

Annons
Annons
Annonser


















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser