Annons

Inget att göra för ungdomarna

Ungdomarnas situation i den politikertäta byn hamnar i fokus när Direkten tar den kommunala valtempen och träffar Camilla Rietz utanför ICA-affären i Asmundtorp.
– Spelar de inte fotboll så finns det inte mycket annat för dem att göra, menar hon.
Fritidsgård finns men det är inte alltid den är öppen, eller så är det bara för vissa åldersgrupper, säger Camilla som annars inte känner sig bortglömd av centralorten som Asmundtorpsbo.
Nej, men man bor ju i en håla, där affären kanske är det bästa, skojar hon och ser sig omkring. För fjortonåringen där hemma är kanske Landskrona eller Helsingborg dock mera lockande än den lokala affären.
– Och då får man ju köra dem, har man satt sig härute så är det ju så
, inser Camilla.
Men jag tror ändå att undomarna trivs här, de umgås mycket med varandra och sammanhållningen inom klassen och på skolan är bra.

Följande kandidater till Landskronas kommunfullmäktige bor i Asmundtorp: Bertil Jönsson (S), Sandra Larsson (S), Bengt Karlsson (S), Jan Persson (C), Ann-Sofie Mörne (FP), Magnus Lindahl (FP), Annica Egvärn (FP), Stefan Fägerholt (KD), Karl Johan Bergstrand (M), Johan Sten (M), Stefan Olsson (SD), Carina Herrstedt (SD), Daniel Engström (SD), Bengt Hellström (SD), Britta Hellström (SD)

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser