Annons

GC-gruppen expanderar

Elföretaget GC-gruppen i Landskrona har slutit avtal med olika byggföretaget om att ansvara för helhetslösningar för projektering och installation vid byggande av bland annat 156 lägenheter på Ön i Limhamn, 39 lägenheter i Kävlinge kommun samt nytt äldreboende i Landskrona. Den totala ordersumman beräknas till drygt 25 miljoner kronor för GC gruppens uppdrag.
– Projekten säkrar sysselsättningen cirka 1,5 år framåt och kommer att ge upphov till nyanställningar av både elektriker och projektledare. Vi har börjat söka personal för projekten redan nu, säger företagets VD Göran Green som hoppas kunna nyanställa 7-8 personer.
GC gruppen sysselsätter idag ett 35-tal medarbetare.

Fakta
GC gruppen är ett elföretag med verksamhet och kompetens inom kärnområdena: industri, installation, automation och tele/datakommunikation. GC gruppen, vars vd tidigare valts till årets företagare i Landskrona, erbjuder sina uppdragsgivare helhetslösningar genom kvalificerad elkompetens inom konstruktion, automation och installation. 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser