Annons

Coop Forum slår upp portarna

Klockan 10.00 idag öppnar Coop Forum den nya stormarknaden på Österleden i Landskrona. Varuhuschefen Anders Ekelund har haft bråda dagar inför premiären men ler stort och tonar ner stressen.
– Det är inte de första dagarna som avgör utan det handlar om de närmsta 40 åren, säger han halvt på skämt och halvt på allvar. För det handlar om att försöka ändra kundernas inköpsmönster.
– Vi vill erbjuda ett jättestort matsortiment och ett bra specialsortiment för att stoppa handelsutflödet från Landskrona, berättar Anders entusiastiskt. Och detta ska ske genom ett brett utbud, stora parkeringsmöjligheter och lokala förmågor.
– Vi har fått ihop ett glatt personalgäng, säger varuhuschefen som i uppstarten har 62 namn på lönelistan, varav cirka 35 ska jobba mer än 25 timmar i veckan.
– Det är en viktig del i strategin att kunderna känner igen sig, och vi har ett lokalt engagemang genom samarbete med BoIS, Karnevalen, Arbetsförmedlingen och Handelsprogrammet på gymnasiet bland andra, säger han.
BoIS-tränaren Henrik Larsson klipper, under överinsyn av representanter för kommunen, bandet vid torsdagens stora öppningsceremoni.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser