Annons

96-åring avslöjade falsk sköterska

En 96-årig man boendes i Borstahusen fick på onsdagen ett samtal. Uppringaren uppgav att hon var en sköterska som skulle göra hembesök. 96-åringen misstänkte dock att inte allt stod rätt till och berättade om samtalet för sin dotter som genast begav sig till pappan. Efter en stund ringde den misstänkte upp igen och då dottern svarade i telefonen uppgav uppringaren att hon slagit fel nummer och lade på luren.
– Den här typen av försök till stölder blir allt vanligare. Men nu var pappan på sin vakt och lyckades hindra den falska sköterskan att komma på besök. Något som med all säkerhet resulterat i stöld mot åldring, säger Göran Hassel, informatör på polisen i Helsingborg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser