Annons

Dam bestals på ringar

Strax innan klockan 19 på måndagen gick två yngre män fram till en äldre kvinna som var på väg hem från en affär och gav henne några mynt som de uppgav att hon tappat tidigare. Vad kvinnan inte uppmärksammade var att någon av männen passade på att stjäla hennes nycklar ur handväskan som stod på rollatorn.
När hon upptäckte att nycklarna var försvunna ringde hon dottern som kom för att öppna till hemmet på Almstigen och väl inne fann de de båda männen i köket. Dessa försvann då springande från platsen. Med sig från lägenheten fick gärningsmännen fyra ringar samt 200 kronor i kontanter. Männen försvann i riktning mot Artillerigatan men något ytterligare spår har polisen inte lyckats få upp.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser