Annons

2,32 promille på Strandvägen

En man från Ängelholm, född 1972, har dömts till fängelse i en månad för olaga hot och grovt rattfylleri, begångna i Landskrona under karnevalshelgen i somras. Mannen och bilen han körde i stoppades omkring midnatt av ett promenerande par, då han uppges ha vinglat över hela vägbanan på Strandvägen med fordonet. I övrigt är mycket oklart kring mannens äventyr under festkvällen; han hade blivit sydd i överläppen och hävdar själv att han misshandlats med slag mot huvudet, vidare ska han ha hotat paret som stoppade honom efter att först ha frågat var han skulle köra dem. Mannen åberopar minnesluckor och hade en alkoholkoncentration i blodet uppgående till hela 2,32 promille.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser