Annons

Falcons stärker ledarsidan

Landskrona Falcons stärker ledarsidan då man i veckan skrev kontrakt med Mattias ”Hacke” Johanson, för närvarande huvudtränare i Malmö FBC. Hacke kommer att jobba ihop med Conny Camper i Allsvenskan och ersätter  därmed Fredrik Cardell, som gör sin sista match i båset i DM-finalen mot FC Helsingborg den 15 april.
– Vi har letat efter ett komplement till Conny, då vi visste att det var Fredriks sista säsong i båset, och när vi fick chansen att kontraktera Mattias Johanson så slog vi till direkt. Han var oerhört positiv till Landskrona direkt när vi kontaktade honom och sedan gick det mycket snabbt till ett kontraktsskrivande, säger sportchef Petri Manu.

Vi noterar även att intresset för DM-finalen nu så smått börjar ta fart. Redan är 312 biljetter bokade till matchen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser