Annons

GW vann serien – igen!

GW Landskrona vann den tuffa bortamatchen mot Sierra på söndagen. Laget var fram till fredag redan klara för spel i division 3 nästa år men sedan det uppenbarat sig att Lundagård användt ogiltliga spelare i matchen mot Eslöv skrevs tabellen om och därmed fick Eslöv två extra poäng och GW var piskade att vinna sista matchen i Ängelholm.
– Hastigt och olustigt ställde vi in vår lagfest på lördagen och rörde om i laget i elfte timmen och det var en jobbig omställning men vi lyckades vinna sista matchen och därmed vinna serien, säger Linus Nileskog i GW.

Matchen var väldigt tuff och man kunde nästan ta på nervositeten i Nyhemshallen och det var helt lika i matchen fram till slutet på matchen då Adam Hereka, Charlie Mårtensson och Linus Nileskog gjorde några avgörande mål. Simon Svensson storspelade i målet och var en avgörande faktor till framgång.
– Spelare och ledare tackar publiken och styrelsen för en fantastisk säsong, där vi bland annat fått vara med om några riktiga nagelbitare, säger Linus och en smått rörd Anders Larsson , tränare berättar;
– Jag är väldigt stolt över killarna att de lyckas ställa om så bra och vinna ännu en måstematch. Sierra gjorde det bra och gjorde allt för att förstöra för oss men vi krigar i 60 minuter och drar det längsta strået. Vi vann serien “två gånger” på en säsong, det är inte fy skam!
 
Fakta:
Sierra – Landskrona 26-29 (12-12)
Matchens lirare: Simon Svensson

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser