Annons

Karlslunds Orkester manar till randig kamp

Ett nytt supporterband till Landskrona BoIS bestående av sex musicerande vänner har sett dagens ljus. Sedan en tid tillbaka har Karlslunds Orkesters första låt ”Upp till kamp!” kunnat avlyssnas på bandets MySpace-sida.
Det är inga duvungar på den lokala musikscenen som gått samman och gjort den countrydoftande bonnarocklåten. Text och musik är skriven av trummisen Mattias Larsson och sångaren Dennis Westerberg, till vardags huserande i hårdrockande Soulweeper och bluestunga Bloosblasters. Med sig i konstellationen Karlslunds Orkester har de basisten Lena Bergkvist (Bloosblasters), gitarristen Pierre Andersson Ek (Soulweeper), pianisten och karnevalskorpralen Jonas Stoltz (The Cadillac Band) och sångerskan Linnéa Renholm Persson (My Lost Youth, Sins In Vain).
– Vi har känt en ny anda kring laget i år och naturligtvis har Henkes inträde i föreningen betydelse för det, säger Mattias Larsson som själv varit BoISare sedan barnsben och som nu vill bidra med ökad puls kring laget.
– I vintras kom vi att prata om att göra en låt tillsammans och idag kan alla lyssna på resultatet. Nu hoppas vi naturligtvis att BoIS-folket ska gilla låten och att den kommer att ljuda över IP i samband med matcherna, avslutar Mattias.

Karlslunds Orkester och låten Upp till kamp hittar du på http://www.myspace.com/karlslundsorkester261

Annons
 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser