Annons

BoIS bäst trots oavgjortFredrik Olsson fortsätter att leverera. På lördagen gjorde han BoIS mål i matchen mot Lyngby

BoIS gjorde en ny stabil insats då man fick 1-1 mot danska Lyngby på lördagen. De knappt 400 åskådarna fick se BoIS ta ledningen genom Fredrik Olsson som påpassligt höll sig framme på en målvaktsretur efter ett tungt skott av Niklas Nielsen. De randiga fortsatte att spela en frejdig fotboll och ett par gyllene tillfällen till utökad målskörd gavs. Bland annat hade Alagie Sosseh ett friläge och minuten senare fick Johan Persson på ett kanonskott som målvakten med nöd och nätte lyckades peta till hörna via sitt högra stolpkryss. Men i stället för 2-0 så kvitterade danskarna genom en nick at Patrick Mortensen.

Andra halvleken såg ut som den första med två undantag. Det första var att de riktigt heta målchanserna lös med sin frånvaro. Det andra att BoIS målvakt Peter Karlsson fick föras av planen på bår efter att han fått ett knä i nacken i samband med en närkamp. Ett tag såg det mycket dramatiskt ut då han låg livlös på planen men han hade aldrig tappat medvetandet. Troligtvis rör det sig bara om en hjärnskakning men för att ta det säkra före det osäkra så har man fört honom till sjukhus för närmare undersökning.

Annons
 

Tränare Henrik Larsson ser inte allt för nedslagen ut efter matchen.
– Jag är nöjd med dagens insats. Vi gör vad vi ska göra och har bra passningsspel, bra rörelse och fina kombinationer. Nu ser vi fram emot ett läger på Cypern och förhoppningsvis så får vi fint väder och bra träningsförhållanden. Det ska bli mycket intressant och givande, säger Henrik Larsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser