Annons

Åter dags för ung jazz på Teaterrestaurangen

Ikväll kl.18.30 är det dags för tre unga jazzband att bekänna färg. För tredje året i rad arrangerar Kulturskolan en jazzkväll på Landskrona teaterrestaurang. På scen får publiken möta, So What från Höganäs, Experience från Landskrona samt. Tullis kvintett från Eslöv.- – Det känns bra att kunna erbjuda ungdomarna speltillfälle i den anrika gamla restauranglokalen, säger Peter Cemjack, producent på Kulturskolan. Det var just i Teaterrestaurangen som han själv upptäckte jazzen i mitten av 70-talet då en kamrat lockade med honom för att se Jazz´å´de. En ensemble som bl.a. innehöll musiker som Ale Möller och Dan “Gisen” Malmquist.
– Precis som förra året har vi ambitionen att fylla lokalen och alla jazzlisteners är välkomna, avslutar Cemjack.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser